jpgFeature/sdesk 696 implement raw brick http

Ellab - Visie & Business Idee

Visie

"To be the leading validation solutions and service provider"

Business idee

"s Werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van life science en voeding voorzien van hoogwaardige thermische procesvalidatie- en monitoringoplossingen"

Kwaliteitsbeleid

Toewijding aan prestaties en kwaliteit
Ellab heeft een lange traditie en toewijding om de hoogste prestaties en kwaliteit in onze sector te leveren. Onze flexibele en gebruiksvriendelijke thermische validatie- en monitoringoplossingen worden door duizenden klanten wereldwijd erkend en gebruikt in de life sciences en de voedingsmiddelenindustrie.

Klantgericht
Ellab ontwikkelt unieke en innovatieve oplossingen op basis van onze nauwe interactie en dialoog met onze klanten. Onze ambitie is om onze klanten te helpen bij het oplossen van hun uitdagingen en het verhogen van hun productiviteit door betrouwbare en efficiënte oplossingen te bieden die worden ondersteund door een responsief en bekwaam serviceteam.

Zorgvuldig geselecteerde leveranciers
Onze leveranciers worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat hun componenten, producten en diensten voldoen aan onze hoge normen.


Geweldige mensen maken geweldige kwaliteit
We gebruiken kwaliteitsvolle en gekwalificeerde personen die er trots op zijn altijd de hoge kwaliteit te leveren of te overtreffen die door het merk Ellab wordt beloofd. Onze medewerkers worden getraind in het belang ervoor te zorgen dat we consequent voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en aan de wettelijke vereisten.

Goed gedocumenteerd en compliant
Onze processen en procedures zijn goed gedocumenteerd en up-to-date gehouden om consistente hoge kwaliteit en prestaties te garanderen. Wij beheren de kwaliteit van onze producten en diensten in ons kwaliteitssysteem dat voldoet aan de ISO-normen.

Top Management Prioriteit
Ellab Top Management zorgt ervoor dat kwaliteitsnormen zowel intern als extern worden gecommuniceerd - en weerspiegeld in de manier waarop we zakendoen met onze klanten.

Peter Krogh
CEO
Hillerød, November 29th, 2017

Meer informatie
Newsletter Sign up