jpgFeature/sdesk 696 implement raw brick http
ELLAB Gebruikerstraining  ( 2 dagen )
ELLAB Gebruikerstraining ( 2 dagen )

Hard- en software

Het doel van de training is om gebruikers en/of kwaliteitsmedewerkers te voorzien van voldoende vaardigheden om de verschillende hardware configuraties en de basisprogrammering van de ValSuite software te begrijpen. Je wordt getraind in TrackSense® en E-Val Pro hardware set-up en configuratie, hoe de verschillende sensoren en probes voor temperatuur, druk, relatieve luchtvochtigheid, geleidbaarheid en CO2 kunnen worden toegepast en hoe je de sensoren correct positioneert tijdens het proces.

Een juiste behandeling en een goed onderhoud van de apparatuur zal ook worden behandeld om daarmee de levensduur te bevorderen. De training bevat ook de algemene set-up en het gebruik van de ValSuite software inclusief de installatie van de software, de desktopconfiguratie, het gebruik van de database en voor programmeerbare mogelijkheden zoals tijdsstempels, gebruikersprofielen, unit configuraties, voorgedefinieerde namen etc. Daarnaast maakt u kennis met de eenvoudige analyse mogelijkheden zoals F(0)-waarde berekeningen en statistieken. Tot slot zullen een aantal fundamentele rapportage mogelijkheden besproken worden.

De training wordt uitgevoerd als een mix van presentaties en praktijkvoorbeelden. Door middel van praktische opdrachten installeert u een trainingslicentie van de nieuwste ValSuite software ( versie 5.0 ) op uw eigen laptop, voert u de instellingen in en leert u rapportages te maken en data te analyseren.

 

Trainingsdata 2018 :  14 en 15 maart & 3 en 4 oktober 

Heeft u nog vragen over de training of wenst u aanvullende informatie ?

Neemt u gerust contact op met ons:.

E-Mail: benelux@ellab.com
Telefon: +31 (0)74 205 1234


Meer informatie
Newsletter Sign up