jpgFeature/sdesk 696 implement raw brick http
TrackSense/ValSuite training  (1 dag)

TrackSense/ValSuite training (1 dag)

Het juist inzetten van TrackSense dataloggers, en de daarbij behorende rapportages die voor-gedefinieerd zijn in ValSuite, kan u veel tijd besparen. Deze 1-daagse training is een uitstekende gelegenheid om uw kennis in het gebruik van TrackSense loggers in combinatie met ValSuite software te vergroten.

De TrackSense / ValSuite training bevat de algemene set-up en het gebruik van de ValSuite software inclusief de installatie van de software, de desktopconfiguratie, het gebruik van de database en voor-programmeerbare mogelijkheden zoals tijdsstempels, gebruikersprofielen, unit configuraties en voor-gedefinieerde namen. Daarnaast gaan wij in op het onderhoud van de loggers.

Deze gebruikerstraining wordt uitgevoerd als een mix van presentaties en praktijkvoorbeelden. Door middel van praktische opdrachten die u zelf uitvoert op uw eigen laptop, met eventueel uw eigen .d7x-bestanden, voert u de instellingen in en leert u hoe u snel de data kunt analyseren, parameters laat berekenen en rapportages kunt genereren. Ellab wil graag haar kennis met u delen en zorgen dat u ons product optimaal gaat inzetten.

Ellab heeft diverse accessoires en hulpstukken om het correct positioneren van de TrackSense dataloggers in bijvoorbeeld een autoclaaf te vereenvoudigen. Tijdens de TrackSense / ValSuite training worden voorbeeld accessoires getoond die u zou kunnen inzetten tijdens een meting.

Trainingsdata :  elke 3e woensdag van de maand

Heeft u nog vragen over de training of wenst u aanvullende informatie ?

Neemt u gerust contact op met ons:.

E-Mail: benelux@ellab.com
Telefoon: +31 (0)74 205 1234


Meer informatie
Newsletter Sign up