jpgFeature/sdesk 696 implement raw brick http
Uw vertrouwde partner in validatie en kalibratie

Uw vertrouwde partner in validatie en kalibratie

- Krijg meer inzicht in de wereld van validatie

Ellab biedt u een blijvend groeiende kennis over verschillende validatieprocessen, applicaties en producten.

Applicatie notes

Hoe uw vaccinopslag te beveiligen

Een van de grootste problemen bij het hanteren van vaccins is de hoeveelheid warmte waaraan ze worden blootgesteld tijdens hun levenscyclus. Daarom is het uiterst belangrijk om de koelketen te beheersen.


Bekijk Application Note 

Kwalificatie van Droge warmte sterilisatoren

Er zijn verschillende kritieke factoren waarmee u rekening moet houden bij het kwalificeren van sterilisatoren voor droge warmte. Een daarvan is de temperatuurspreiding over de riem tijdens het depyrogenatieproces.
 

Bekijk Application Note

Klimaat beheersing van Stabiliteit kamers en opslag

Stabiele en betrouwbare bewaking en kwalificatie van stabiliteits- kamers is belangrijk om de opslagomstandigheden te beveiligen en kostbare afwijkingen te voorkomen. Een ideale oplossing is het gebruik van dataloggers met alarmfuncties.

Bekijk Application Note

Validatie UHT en HTST Pasteurisatie processen

Het valideren van een pasteurisatieproces, zoals UHT of HTST, omvat verschillende overwegingen, waarbij het identificeren van de locaties van het kritieke meetpunt van het grootste belang is.
 

Bekijk Application Note

Kwalificeren desinfecterende wasmachines bij minimaal invasieve chirurgie (MIS) Instruments

Een uitdaging i.v.m. gekwalificeerde endoscopendesinfectoren voor instrumenten voor minimaal invasieve chirurgie (MIS) is om te controleren of de stroom spoelwater door de leidingen voldoende groot is om desinfectie te garanderen.

Bekijk Application Note

Bowie Dick Testen - Routine Controle van autoclaven

Ervoor zorgen dat chirurgische en procedurele ziekenhuisapparatuur volledig schoon en steriel zijn, is van het grootste belang om patiënten te beschermen tegen infecties en besmettelijke ziekten.

Bekijk Applicatie note

Whitepapers

Kiezen van vloeistoffen voor kalibratiebaden

Waar je rekening mee moet houden bij het kiezen voor vloeistoffen in kalibratiebaden staat beschreven in een engelstalige white paper.

Download whitepaper

Vriesdrogen, theorie en proces- Overwegingen

Lees meer over  verschillende types validaite apparatuur voopr vriesdrogen en de basis theorie, proces monitoring, validatie en proces stappen. 

Dowload whitepaper

6 verschillen tussen RTD’s en thermokoppels

Dit artikel belicht de 6 belangrijkste verschillen tussen RTD's en thermokoppels door in te gaan op de op technologie gebaseerde voor- en nadelen van elk type sensor.

Download whitepaper

Temperatuurmapping - Feiten en overwegingen

Krijg meer kennis over de belangrijke feiten en overwegingen bij het uitvoeren van temperatuurmapping of bij het zoeken naar een aannemer voor temperatuurmapping

Download Whitepaper

Controle en validatie van het stoomsterilisatieproces

Stoomsterilisatie is een veel voorkomende methode voor het steriliseren van artikelen of goederen. Het hoofddoel van stoomsterilisatie is het deactiveren van micro-organismen door volledige eliminatie van bacteriën die een steriel product opleveren voor later gebruik

Download whitepaper

Hoe veelvoorkomende valkuilen te vermijden bij het gebruik van droge blokken

Dit artikel geeft u het vereiste inzicht om de meest elementaire problemen te voorkomen en de meeste uitdagingen te overwinnen die gepaard gaan met het gebruik van droge blokken voor temperatuurkalibratie.

Download whitepaper

De evolutie van de Bowie Dick test

Ontdek hoe de Bowie Dick-test zich ontwikkelde van een eenvoudig proces met handdoeken en chemische indicatietape tot een zeer geavanceerd elektronisch apparaat met duidelijke pass / fail-indicatie.

Download whitepaper

Product Spotlight

Advantages of Using a Wired Thermocouple System

In this Product Spotlight we will go through some of the advantages of using a wired thermocouple system as well as make a comparison analysis of Ellab’s E-Val™ Pro vs. traditional cable systems (validators) available on the market.

Download Product Spotlight

SteriSense® - Electronische Bowie Dick Test

In deze Product Spotlight zullen we het belang van stoomsterilisatie van hoge kwaliteit en de voordelen van het gebruik van Ellab's elektronische Bowie Dick-testapparaat SteriSense doornemen om ultieme gemoedsrust te bereiken.

Download Product Spotlight

Overige

Draadloze dataloggers en de voordelen

Meer informatie over het doel van het gebruik van draadloze dataloggers, waarom ze belangrijk zijn en de belangrijkste voordelen van het gebruik ervan.

Leer meer

Het belang van instrumentkalibratie

Ontdek waarom het uitvoeren van instrumentkalibraties van cruciaal belang is en welke voordelen kunnen worden bereikt door regelmatige kalibraties.

Leer meer

Gebruik van verwisselbare sensoren

Het gebruik van verwisselbare sensoren voor draadloze dataloggers is een eenvoudig en kostenefficiënt alternatief voor geïntegreerde systemen.

Leer meer

Meer informatie
Newsletter Sign up